Overslaan naar content

How we hire

Telefonische kennismaking

In het eerste gesprek leert onze recruiter jou en je verhaal kennen om te kijken of je bij Solarclarity past. Dit is ook een kans om je eerste vragen te stellen over de functie en het bedrijf.

Eerste gesprek

We nodigen je uit voor een eerste (digitale) gesprek met de recruiter en hiring manager. Zo ontdekken we of de functie en bedrijfscultuur goed aansluiten.

Assessment time

We willen wat verder de diepte in met een assessment gericht op skills, persoonlijkheid en potentie. Welk assessment we je toesturen, hangt af van de functie.

Laatste gesprek

Je bent door naar de allerlaatste fase! In dit interview gaan we dieper in op je persoonlijkheid en het gemaakte assessment.

Aanbieding & tekenen!

Wij maken het contract in orde en verwelkomen je graag met open armen bij de club!

Onboarding

Start je bij ons als nieuwe collega? Dan mag je van ons een goede onboarding verwachten. Neem pen, papier en een frisse kop mee naar je eerste weken. Want wij willen je graag alle ins en outs over ons bedrijf vertellen.

In ons onboardingsprogramma maak je kennis met managers van verschillende afdelingen en vertelt Peter, de oprichter, meer over de geschiedenis van Solarclarity. Samen met andere nieuwe collega's. En wij draaien het voorstellen om. Je hoeft niet iedereen de hand te schudden, wij komen wel naar jou toe.