Overslaan naar content

Groei jij met ons mee in de solarcoaster?

Stage lopen?

Druk bezig met je opleiding en op zoek naar een stage in de duurzame energiebranche? Dat kunnen wij, als zonne-energie aanbidders, natuurlijk van harte aanbevelen. Op dit moment hebben wij geen stages maar zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuw talent. Vul jouw gegevens hier in en dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Stagiaires aan het woord

Ontdek gelijk hoe jouw potentiële stage eruit zal zien.

 • Hey stagiair! Ik ben Vince en momenteel studeer ik Commerciële economie aan de Hva. Ik loop nu 20 weken stage op de marketing afdeling van Solarclarity. De reden dat ik hier ben gestart is omdat ik heel graag bijdraag aan een duurzame en millieuvriendelijke toekomst.

  Ik heb al snel veel verantwoordelijkheid gekregen. Denk aan het creëren van content, bezoeken van beurzen, het schrijven van promotiemails of het designen van frontpage website banners. Kortom, koffie halen doe je hier alleen voor jezelf. ;) 

  Voor het eerst werk ik in zo'n groot bedrijf en dat maakt echt indruk op me. Er is zoveel nodig om een bedrijf succesvol te laten draaien. Ik waardeer enorm dat al mijn input direct bijdraagt aan de groei van Solarclarity, want zo kan ik echt van waardevolle betekenis zijn!

  We zijn samen super positief en collegiaal, regelmatig hebben we themafeesten, teamuitjes en vrijdagmiddagborrels. En er is elke dag een royale lunch in het werk-café waarbij niets ontbreekt. Zoek je een uitdagende stage waar je veel voldoening uithaalt? Dan ben je bij Solarclarity aan het juiste adres!

  Vince

  Stagiair marketing

 • Hé potentiële collega! Ik ben Luuk en ik studeer voor Assistent Business Services. Tijdens mijn tweede jaar op school moest ik een stage van 320 uur doen. Ik wilde graag een stageplek vinden waar ik kon helpen bij het creëren van een meer milieuvriendelijke toekomst. Nu loop ik stage op de klantenserviceafdeling van Solarclarity. Al snel ben ik aan de slag gegaan met verschillende taken, zoals het schrijven van e-mails, telefoontjes beantwoorden en klantengegevens invoeren. Ik vind het belangrijk om klanten zo vriendelijk mogelijk te helpen. Ook kreeg ik de kans om meer te leren over het bedrijf door verschillende trainingen te volgen. :)

  Wat ik echt waardeer, is de positieve sfeer en de goede samenwerking tussen collega's. Er worden regelmatig themafeesten, uitjes met het team en vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Zo houden we het heel leuk met elkaar! Bovendien kun je elke dag met je team genieten van een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant, waar alles te vinden is wat je nodig hebt.

  Luuk

  Stagiair Customer Support

 • Hoi! Ik ben Tijs, 21 jaar oud en bezig met de opleiding Finance & Control op de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit in mijn laatste jaar en naast school werk ik op de afdeling Finance bij Solarclarity. Mijn rol? Ervoor zorgen dat alle facturen in de boekhouding komen én op tijd worden betaald!

  Deze baan heb ik te danken aan mijn derdejaarsstage. Ik liep toen mee op de afdeling en moest een stageopdracht maken. Dit was een super leuke en vooral leerzame periode. Na twee jaar in de studiebanken zitten, mag je alles eindelijk in de praktijk laten zien. Best wel spannend natuurlijk. Gelukkig heb ik heel veel hulp gekregen van mijn collega's waardoor deze periode helemaal geslaagd voelde!

  Ik vind Solarclarity een super leuk en gevarieerd bedrijf met veel gezelligheid. Voor de liefhebbers zijn er ook genoeg borrels op de vrijdag en teamuitjes. Dus als ik een meeloopstage zocht in omgeving Amsterdam, had ik het wel geweten! ;-)

  Tijs

  Stagiair finance en inmiddels parttime medewerker