Overslaan naar content

Groei jij met ons mee in de solarcoaster?

Stage lopen?

Druk bezig met je opleiding en op zoek naar een stage in de duurzame energiebranche? Dat kunnen wij, als zonne-energie aanbidders, natuurlijk van harte aanbevelen. Op dit moment hebben wij geen stages maar zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuw talent. Vul jouw gegevens hier in en dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Stagiaires aan het woord

Ontdek gelijk hoe jouw potentiële stage eruit zal zien.

  • Hey, ik ben Vince, student Commerciële economie aan de Hva en stagiair bij Solarclarity. Hier draag ik bij aan een groene toekomst door content te maken, beurzen te bezoeken en meer. Ik waardeer de verantwoordelijkheid die ik krijg en de impact die mijn werk heeft op het bedrijf. Bij Solarclarity heerst een toffe sfeer met feestjes, uitjes en lekkere lunches. Op zoek naar een toffe stage? Join ons team!

    Vince

    Stagiair marketing

  • Hey! Ik ben Tijs, 21 jaar en studeer Finance & Control aan de HvA. Bij Solarclarity werk ik op de Finance-afdeling, waar ik ervoor zorg dat alle facturen worden verwerkt en betaald. Mijn stage bij Solarclarity was superleuk en leerzaam, en nu zet ik alles wat ik heb geleerd in de praktijk. Het team is geweldig en je mag hier helemaal jezelf zijn. Op zoek naar een meeloopstage in Amsterdam? Join ons bij Solarclarity!

    Tijs

    Stagiair finance en inmiddels parttime medewerker