Skip to content

Marketing stage | Content Marketing | Zonnepanelenmerk Denim

Amsterdam, NederlandDenim Solar

Functieomschrijving

Hé student! Wil jij jezelf ontwikkelen op Marketing gebied bij een bedrijf waar hard werken én gezelligheid belangrijk is? En bij een bedrijf dat is gericht op duurzame energie? Dan is dit het bedrijf waar je moet zijn! 


Jij bent een creatieve schrijver, met een passie voor content marketing, die Denim (letterlijk en figuurlijk) in het zonnetje weet te zetten? Je zoekt een meewerkstage waar je niet alleen bezig bent met koffie halen, maar écht impact kunt maken? Lees snel verder en ontdek wat Denim jou te bieden heeft!


Wie zijn wij?

Wij zijn Denim. Geen mode, maar zonnepanelen met stijl! Onze missie? Solar toegankelijk maken voor iedereen! En dat doen we met onze betrouwbare zonnepanelen van topkwaliteit. Stiekem bestaan wij al sinds 2008 als onderdeel van de Solarclarity Group, maar vanaf 2014 hebben wij een eigen gezicht gekregen.

Wij voorzien groothandels en installateurs van topkwaliteit zonnepanelen. En consumenten? Die koppelen wij aan een Denim partner bij hen in de buurt. Denim partners zijn installatiebedrijven waar wij mee samenwerken. Wij zorgen voor het product en spetterende marketingactiviteiten, zij verzorgen de vlekkeloze installatie. Verder spreken wij altijd in gewone mensentaal omdat we geloven dat als je iets niet eenvoudig kunt uitleggen, je het zelf niet écht begrijpt. Keep it simple!


Wat ga je doen?

Jij bent dé storyteller van het merk Denim. Jij schrijft niet alleen nieuwsbrieven, maar creëert ook pakkende content voor social media. Je bent niet bang om reviews te vragen en weet de Denim partners maandelijks in het zonnetje te zetten als de 'Denim Partner van de Maand'. Je bent proactief, durft dingen uit te proberen, schakelt soepel met een reclamebureau en weet internationale collega’s te benaderen om vertalingen van de content te realiseren.

Naast content marketing zijn er ook standaard marketing taken. Je voorziet Denim partners van goodies en denkt mee over de bestelling van algemene goodies voor het Denim merk. Het opstellen en versturen van data pakketten, waaronder datasheets, brochures en folders behoort ook tot jouw taken.


Wat bieden wij?

  • Een meewerkstage die bij voorkeur start per februari 2024.
  • Een stagevergoeding van €450 o.b.v. 40 uur per week.
  • Wij zorgen er voor dat je terecht kan bij een vaste interne stagebegeleider. 
  • Goed verzorgde lunches in ons werkcafé. 
  • Woon je verder dan 10km bij het kantoor vandaan? Dan krijg je reiskostenvergoeding (30 cent per kilometer) / OV-vergoeding. 
  • Geweldige bedrijfsevenementen, teamuitjes en verrassingen tijdens de feestdagen.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je volgt bij voorkeur een Hbo-opleiding in de richting van Marketing & Communicatie. 
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
  • Je spreekt de Nederlandse én Engelse taal. Spreek je daarnaast ook Duits, Frans of Zweeds? Dan is dat zeker een pluspunt!

Verder zien we graag dat al onze collega’s passen binnen onze kernwaarden: 

Wij houden het simpel I Wij zijn moedig I Wij zijn vooruitstrevend I Wij dragen bij I Wij zijn klantgericht I Wij werken samen 


Solliciteer!

Ontdek de energie van Denim en solliciteer direct! Graag ontvangen wij jouw meest recente CV en motivatie. 

Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust aan ons via recruitment@solarclarity.nl.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Denim Solar

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Denim Solar

Onze sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure van Solarclarity